Zombi Hoja: Dead Pobeg | MobileTheHack

Svet je bil paraliziran s zombie virus, večina prebivalstva spremenila v walking dead, in tiste, ki so preživeli zdaj morali pobegniti iz teh pošasti. Pomagali vam bomo, da se to storite tako, da zagotavljajo Zombi Hoja: Dead Pobeg kramp, ki bo dal denar in zlatih palic, vendar več o tem kasneje. Najprej nekaj besed o igri, tako da tisti, ki so seznanjeni z igro vedel, ali, da jo naložite.

Ste eden redkih, ki še niso bili prizadeti z virusom, vendar pa obstaja en problem, ste v mesto, polno mrtvih ljudi. Moraš priti ven iz mesta in priti do vojaške baze, kjer je točka evakuacijo nahaja. Upanje za pomoč je neuporabna, boste morali priti do cilja na svoje, uporabite vse svoje prednosti in sposobnosti za to.

Igra je sestavljena iz veliko ravneh, od katerih vsaka vas pripelje bližje k izhodu, da je, da je odrešenje. Na vsaki ravni, boste morali uničiti zombija in opravljajo različne naloge. Za uspešen prehod, boste prejeli denar in zlato, ki lahko potem porabili za orožje in druge uporabne stvari. Kot za orožje, obstaja kar nekaj tukaj, puške, pištole, šibrovke, brzostrelka puške, mitraljeze, granate, in še veliko več.

[#Z]

V igri Zombie Hoja: Dead Pobegniti, boste lahko izboljša tudi orožje, poveča svojo moč, hitro polnjenje, obseg trgovine in še veliko več. Izboljšanje orožje in spretnosti vašega značaja, drugače ne boste mogli iti skozi to igro, tako kot vsako naslednjo stopnjo je težje kot prejšnjo raven. Na poti bo na različnih zombija, nekaj zelo počasen in ne preveč nevarno, in drugi so zelo hitro in močno, ne pustite, da jih celo prišli do vas.

Igranja je prikazano od tretje osebe, kar je zelo priročno, saj lahko vidimo vse, kar je okoli vas, in ne mrtvo osebo, ki bo pobral od zadaj. Grafika igre niso najboljše, ampak hvala, da ta igra ni preveč zahtevno. Če vam je všeč ta žanr igre, potem je to igra naj bi tudi pritožba na vas, tako da lahko varno prenese.

[#Z]

In zdaj spregovorimo o bolj pomembnih stvareh, o tem, kako iti skozi vseh ravneh. Vsakdo lahko to stori, če ima veliko denarja in zlata, tako da je govoriti o tem, kako lahko zlahka dobili veliko igra virov. Obstaja več načinov, kako lahko to storite, vendar smo navedite samo eno, popolnoma brezplačno. Ne, vam ni treba prenesti Zombi Hoja: Dead Pobeg mod, vse kar potrebujete je prosto minuto. Spodaj vidite igre, kode za igre virov, vnesite samo sebe in uživajte v igri.

  • B88ZX4E01 – kodo, ki vam bo dala veliko denarja (igra);
  • FF38I06S8 – code za igro zlata, jo vnesite in pol veliko zlatih palic.

Sedaj lahko kupite orožje, ki vam je najbolj všeč. Za sredstva, ki jih imate, jih lahko kupite vse orožje, in če to ni dovolj, potem lahko vnesete kodo še enkrat in dobili več igra virov. Ven iz mesta in rešiti svoje življenje. Vas čaka za neverjetno avanture.

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.