Zombi Ranch na Android (Neomejeno Denarja)

Ne želite, da bi dobili veliko denarja in ustvariti najbolj zaščiteni kmetiji? Ali želite, da gredo skozi vseh ravneh? Prepričan sem, da, da. In vam bo pomagal narediti to, ker smo Zombi Kmetiji je kramp, ki bo dal ogromno število kovancev. Imajo denar, bo lažje za vas, da pojdi skozi vseh ravneh. Preberite članek in se vam bo odprla vse skrivnosti, ki so na voljo samo za izbrane.

Ali vam je všeč, se borijo proti zombija? Potem boste ljubezen to igro, ker tukaj imate za boj proti off napadov različnih mrtvih ljudi. Odklepanje orožja trgovina in brani svoj ranč. Morate pravilno organizirati obrambo, poskrbi orožja na pravih mestih, in potem ne boste imeli težav.

Krvoločno pošasti bo šel v valovih, se razlikujejo v svoji hitrosti, stabilnosti in ne samo nekateri ubil zelo enostavno, in nekateri so zelo močna, pazite na njih. Ubiti iz njih vse možgane in se premaknete na naslednjo stopnjo. Tukaj vas čaka za več kot 150 stopenj, s povečanjem kompleksnosti.

[#Z]

Zombi Ranch ponuja edinstveno in zelo razburljivo igranja. Morate izboljšati svoj ranč, prenove stavb, spremembe ograje, okrepi požar pozicije, nadgraditi orožja in odkrijte nove sposobnosti. Prodajajo izdelke, narejene v tovarni, zaslužiti še več denarja, da bi lahko ustvarite še bolj močne zaščite.

Lahko premagati off pošasti, ki so vedno več in več? Download igre in preverite, drugače ne boste vedeli. Ustvarite taktike, na vsakem koraku si je treba upoštevati, da se naučijo, da uporabite svoje naravne računalnik. Prepričan sem, da vam bo uspelo, vam bo v pomoč.

[#Z]

Kako vam lahko pomagamo? Zelo preprosto, vam bo dal veliko denarja, in ti vam bodo pomagali, jaz sploh ne dvomim. Kaj moramo storiti? Da, praktično nič, tudi Zombie Ranch mod ni treba prenesti, ker smo enostavnejši orodje. Uporabite kode, ki jih vidite spodaj, Samo kopirajte in jih dal v igro in boste dobili tisto, kar si je želel, da veliko. Ne boste več pomanjkanje kovanec, in tudi oznak, se bo odprlo se vam na vseh ravneh.

 1. 3B242JY6P – Vnesti to kodo, in dobili veliko denarja, največji možni znesek v tej igri;
 2. VGD14I115 – Po vnosu tega zakonika, se vam bo odprlo vseh ravneh, zdaj si lahko ogledate, kaj je pred nami;
 3. Z5G59UK96 – če ste jezni, za oglaševanje, potem samo vpišite isto kodo in ga ne bo videl.

[#Z]

To je edinstveno mobilno igro, ki ponuja edinstven način igranja. Večina igralcev, ki so prenesli to, so bili zelo veseli, in samo igranje sami, boste razumeli, zakaj. Začeti boj proti krvoločno pošasti zdaj.

Funkcije in značilnosti igro Zombie Ranch:

 • igra je popolnoma brezplačno;
 • možnost prenove stavb;
 • posodobitev orožja;
 • več načinov za fotografiranje;
 • Posebnih znanj, ki omogočajo pometanje stran zombija v celoti množice;
 • velik arzenal orožja;
 • različne streljanje stališča;
 • profitna rastlin;
 • močne napade pošast;
 • svetlo grafike.

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.