Zombi Stavke (Denar, Draguljev in Eliksir)

Kako ustvariti močno ekipo preživelih? To je zelo preprosta, vendar boste morali veliko denarja in diamanti. Kje lahko dobim? Najlažji način je, da uporabite Zombi Stavke kramp. Kje lahko dobim? Na naši spletni strani, samo prebrati do konca, in boste prejeli vse odgovore na vaša vprašanja. Dali vam bomo vse, kar potrebujete, da bi dobili igro virov, boste vedeli, kaj in kako storiti, ampak najprej nekaj besed o igri.

Igre, ki vključujejo zombiji so zelo priljubljeni, in kljub temu, da obstaja veliko od njih, razvijalci še naprej, da bi nove. TOJOY IGRA tudi odločila, da bo igra to temo, ampak so prinesli veliko novega za ta žanr. Kaj točno? V tej igri, bitke so se borili samodejno, brez ukrepanja se zahteva od tebe. Vaša naloga je ustvariti močno ekipo preživelih, ki bo lahko premagati sovražnika. Poleg tega v tej igri boste boj ne samo z zombiji, ampak tudi z drugimi, začaran preživelih, ki so tudi grožnje.

V igri Zombie Stavke obstaja veliko število preživelih, junaki, ki jih lahko naredite za svojo ekipo. Vsak preživeli ima posebne sposobnosti, je svojo moč in vzdržljivost kazalnikov, ki jih lahko izboljšamo. Morate vlak, in izboljšati svoje junake, saj z vsako novo raven vam bo upiral vedno močnejše nasprotnike. To delo, zaslužiti denar, dobili nagrade in odpira nove priložnosti. S to igro, boste zagotovo ne bo dolgčas.

Mnogi igralci so zaskrbljeni zaradi pomanjkanja denarja, eliksir in diamantov, kot ti viri so velikega pomena v tej igri. Da ne želite kupiti ali izboljšati, potrebovali boste ta sredstva. Obstaja več načinov, s katerimi lahko dobijo ti viri brezplačno. Nekateri igralci raje uporabite Zombi Stavke mod, vendar pa ta metoda ima številne slabosti. Nudimo tudi metoda, ki nima napak, ga je kod. Zakaj je nima pomanjkljivosti? Ker jih praktično ni treba narediti ničesar, samo kopirajte kodo potrebujete, in ga prilepite v igri.

  • koda za denar – B52547MXF – vnesti to kodo, in dobili 500 000 denarja;
  • koda za eliksir – 9F0G6O03I – ta koda bo dal 100 000 eliksir;
  • kodo za diamante 6GE4R468S – je koda, ki se bo donos od 20.000 diamanti.

Z uporabo te kode lahko nadgradite vaš heroes na najvišjo raven, in če ne boste imeli dovolj teh sredstev, potem lahko vnesete kode znova.

Tudi jaz želim reči, da je ta igra ima zelo dobro grafiko, kombinacije znakov in učinki so preprosto mesmerizing. Ne, to ni preveč realističen, ampak res dober. Na upravni sploh ni vredno govoriti, saj je skoraj neobstoječa, boj je avtomatsko. Če vam je všeč igre zombie, potem morate všeč, jo naložite zdaj. In če vam bo všeč tudi vožnje z osebnim avtomobilom, potem morate namestiti igro Undead, Toča Lige. To je igra, v kateri boste vožnjo in simpatij zombija, ki tekmujejo z drugimi igralci.

[#Z]

[#Z]

[#Z]

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.