Zombi Strelec: Fury Vojne (Zlata In Diamantov)

Če želite več učinkovito uničiti zombija, potem boste morali dobro orožje, in njegove pridobitve, bo potrebno veliko zlata in diamantov. Ta sredstva lahko zaslužili v igri, vendar jih je mogoče dobiti tudi v velikem številu le enkrat, s pomočjo Zombi Strelec: Fury Vojne kramp. Danes boste izvedeli, kako to storiti v samo nekaj minutah. Orodja, ki jih ponujamo, je popolnoma brezplačno in je na voljo brezplačno, da je vsak igralec lahko uporabite.

To je neverjetna igra, v kateri boste morali ubiti mrtvih in rešiti življenje. V tej igri obstajajo različne vrste zombija, nekatere izgledajo bolj ali manj običajno, drugi, kot pravi pošasti, nekaj zelo močna in nekatere okreten. Ne pustite jih dobili blizu vas, uničijo, preden jih stavke. Boste imeli dostop do različnih orožja, pištole, jurišne puške, puške, granate in celo granate upočasnjuje čas. Uporabite vaše celotno arsenal, glavna stvar je, da izpolni nalogo, ki mu jo.

Da, igra ima veliko orožja, vendar, da bi dobili ga boste morali plačati. Poleg tega, več orožja je mogoče izboljšati, ta postopek zahteva tudi vire. Na začetku smo rekli, da bomo dobili instrument, ki je enostaven za uporabo. Kaj je to orodje? Ne, to ni Zombi Strelec: Fury Vojne mod, in bolj vsestranski, ki omogoča igro, če želite prejemati posodobitve – to je goljufa. V nadaljevanju boste videli, kode za igre virov, kot tudi za dodatno kodo, ki izbriše igro iz oglaševanja.

  • koda za zlato – 55b4axBT – vnesti to kodo, in dobili 150 000 zlatih palic;
  • koda za diamanti – afOk922V – ta koda bo dal 15 000 diamantov;
  • kode za oglaševanje – Pse3n31R – koda, ki se bo onemogočite oglaševanje.

Zdaj veste, kako enostavno priti igra virov. Uporabljate jih lahko že s prve ravni igrati z vrhunsko orožje. Zombiji preprosto ne imeli priložnost, stvari, ki jih z svinca in shranite preživele.

Kaj lahko pohvali z igro Zombie Shooter: Fury Vojne?

V tej igri, poleg tega, da veliko število orožja, prav tako pa je veliko ravni, vsaka naslednja je težja od prejšnje ravni. Na poti boste srečali s številnimi zombijev, kot tudi soočajo z nekaterimi težavami, njihove odločitve vam bodo prinesli zadovoljstvo. Poleg tega igra ima odlično grafiko, zaradi katere igra je zelo težko, da bi prekinil stran. Upravljanje tudi zasluži besede pohvale, seveda, boste morali navaditi na to, ampak takoj, ko se navadiš na to, povem vam: to bo prijetno. Želimo vam srečno, boste uživali.

[#Z]

[#Z]

[#Z]

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.