Zombi Svetu: Black Ops Kramp za Android in IOS. Neomejeno Virov in Draguljev

Zombi Svetu: Black Ops – to je eden izmed najboljših strategij na android naprave. Ste nikoli ni igral tako dobro premišljeno igro zombie. Razvijalci so zelo trdo delala, da ga ustvarili, in ustvarili resnično mojstrovina. Prva stvar, ki ulov oko, ko prvič zaženete je, to je odlična grafika, vse lepo in natančno narisali. Pošasti, čete, stavb in še veliko več. Najprej, želim samo dobro poglej na vse, potem pa ga predvajate.

In ko se začnete igrati, se zavedaš, da ona ni samo dobro grafiko. V igri Zombie Svetu: Black Ops zelo velik zemljevid, ampak si le lastno majhen otok, ki je ograjen in zaščiten pred zunanjimi grožnjami, vendar ne zelo dobro. V vaša mestece se je tudi elektrarna, kmetije, vojašnice, glavno stavbo in več drugih. Prav tako imajo majhno vojsko in malo sredstev. Morate razviti svoje mesto, odvrača napade, graditi zanesljivo varstvo, poveča vojske, in potem lahko greš na ofenzivo.

Vse strategije so podobne ploskve, in ta igra ni nobena izjema. Tako kot v drugih strategij, ki ste delujejo kot commander-in-chief, na katerih usodo svojih podrejenih in na mestu, ki je v splošnem odvisna. Morate pravilno odstraniti vire, ki so vam na voljo (hrane, energije, goriva in drugih, kot tudi gems), vaš uspeh v igro Zombie Svetu: Black Ops je odvisen od tega. Uporabite jih za povečanje vaše vojski, nadgradnja objektov, gradnjo novih in tako naprej.

V tej igri je veliko zanimivih stvari, in to le ne bo pustila oditi. Ampak, če ste že prišli na našo spletno stran, to pomeni, da veste, kako kul je, napisal sem jo, vse zaman. Gremo naprej, da glavna stvar, kako, da bi dobili veliko sredstev in kamni. Naš Zombi Svetu: Black Ops taksist, ki vam bo dala veliko hrane, energije, goriva in drugih virov, kot tudi 200,000 draguljev. Vse, kar morate storiti je le, da vnesete kode za sredstva, ki jih potrebujete. Oznake in navodila za njihovo uporabo, so v eno datoteko. Vnesite kode in uživajte v igri.

  • 200,000 draguljev;
  • veliko hrane, goriva in energije, denarja in drugih virov;
  • priložnost, da se razvijajo veliko hitreje;
  • prav tako smo odstranili oglaševanje;
  • zmago bo veliko lažje.

[#Z]

[#Z]

[#Z]

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.