Zombi Svetu: Stolp Obrambo (MOD). Brezplačno Zlatih Kovancev, Goriva, Žetoni in več

Glede na parceli igro Zombie Svetu: Obrambni Stolp v 2018, na svetu je širjenje okužbe, ki spremeni ljudi v zombija. Večina človeštva je postala brezobzirno pošast, ki želi jesti tiste, ki so še vedno živ. Imate srečo, boste niso bile okužene, vendar je zdaj boste morali vzeti veliko pomembnih odločitev, da ostanem živ. Ste našli druge preživele in organiziranih taborih, vendar velike skupine zombiji so vedno poskušajo priti do njega. Lahko vam organiziramo vreden obrambo vaš tabor?

Boste morali uničiti vse zombija, ki se približuje vašo otoček svobode. Nastavite obrambni stolpi, opremite jih s orožja in uničiti sovražnike. Da obramba, prek katerih ne zombijev lahko prenese. Postavite vojaki na straži, daj jim dobro orožje, izboljšati njihovo obrambo, nadgraditi stolpi. V igri Zombie Svetu: Stolp Obrambo vas ne bo enostavno. Boste morali naučiti, kako pravilno upravljanje razpoložljivih virov, ker med apokalipso niso tako veliko.

Danae igra je značilno dobro grafiko, vendar to ni zelo zahtevna na mobilni napravi, tako da boste lahko preprosto namestiti. Igra ima veliko različnih stopenj, vsak od njih ima svoje zapletenosti, svoje mutanti, in ne samo. Boste morali naučiti, kako pravilno zgraditi vaš obramba, če zombija odmor, boste izgubili. Za vsako misijo boste opravili, boste prejeli zlata kovancev, goriva in žetonov, ki jih boste potrebovali za naslednje misije.

Igra ima več junakov, različne vrste stolpi in orožja. Vse to stane, in če želite, da jih dobite, potem morate Zombi Svetu: Stolp Obrambo kramp. Smo vdrl tej igri, in vam priložnost, da bi dobili veliko kovancev, goriva in žetonih, toda ne samo to. Prav tako boste odprite vseh ravneh, orožja in še več. Vse je popolnoma brezplačno, lahko samo napisati hvala v komentarjih.

  • boste dobili neomejeno število zlatih kovancev, goriva in žetone;
  • vseh ravneh bo odprta;
  • boste imeli dostop do najboljše orožje;
  • lahko preživeti in uničiti vse zombija.

[#Z]

[#Z]

[#Z]

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.