Zombi Warpath (Zlata, Draguljev In Goriva)

Preživeli svet poln zombijev je zelo težko, vendar je mogoče, še posebej, če imate vdrl različico igre Zombie Warpath. Jo želite odpreti vse karte in dobili veliko igra virov? Potem ste naredili za pravo izbiro, mi bomo vam povem, kako enostavno je, da bi dobili vse vire, in kar je najpomembnejše, popolnoma brezplačno. Ko odprete vse možnosti v tej igri, lahko ne solza sebe proč od njega.

Če kdo ne ve, kaj je ta igra je o, sem takoj rekel, da je to edinstvena igra z krvoločnih zombijev. Obstaja veliko iger, s to temo, ampak ta se razlikuje od vseh. Kaj točno? Na primer, upravljanje igro s tridimenzionalno grafiko, v katerem morate le, da kažejo smer gibanja vaš znakov, kot tudi usmeritve delovanja različnih kartic. To naredi igro precej preprostejša, vam ni treba narediti veliko neuporabna poteze, ampak v tej igri strategije je potrebno nikjer drugje.

V igri Zombie Warpath boste morali boriti z vso horde krvoločnih zombijev, izvajanje različnih nalog in branijo svoje ozemlje. Za dokončanje naloge, boste zaslužili igra virov in odpiranje novih kartic. Igra ima veliko število znakov, ki jih je mogoče izboljšati, kot tudi vse vrste kul spretnosti. Ustvariti močno ekipo in vnesite boj, kot ste pass, ne samo, da bo nove priložnosti, ki so odprti v obliki znakov in spretnosti, ampak nove zombija, ki so močnejši in bolj nevarno kot prejšnji zombija.

Ta igra ima veliko prednosti, poleg dobre upravljanje in velik izbor znakov, se ponaša tudi z odlično grafiko in veliko različnih misij. Če vam je všeč igre zombie, nato pa jo je treba prenesti. In rad bi vam svetoval, strategije, kot so Vesoljske Postaje, to je igra, v kateri boste zgraditi svojo vesoljsko postajo in boj proti drugim igralcem za dragocene vire.

In zdaj pogovorimo o tem, kako, da bi dobili veliko denarja, diamanti in goriva. Ti so najbolj pomembne vire, za katere vsi nakupi so v tej igri. Da bi dobili, jih sploh ne potrebujete, da prenesete mod za Zombi Warpath. Kako priti do njih? Uporabite brezplačne kode, ki jih vidite spodaj.

 • koda za zlato – R62UA749P – vnesti to kodo, in dobili veliko zlatih kovancev;
 • koda za diamanti – S15S35C0X – ta koda bo dala veliko diamantov;
 • gorivo koda – 28XSK916L – poln rezervoar goriva;
 • kodo odprete tako – Z8SP4686A – kodo, ki bo odprl vse karte.

Po vnosu kode, igra pa bo postala bolj zanimiv, in boste tako prihranili veliko časa. Upam, da ste našli, kar ste iskali, in če ne, v komentarje napišite, kaj točno vam manjkajo, vam bomo poskušali pomagati.

Značilnosti igre Zombie Warpath:

 1. post apokaliptični atmosferi z grozno zombija;
 2. nove, bolj priročen sistem za upravljanje znakov in spretnosti;
 3. sposobnost, da ustvarite veliko in močno ekipo;
 4. veliko zanimivih misij;
 5. veliko število zanimivih likov;
 6. zombiji različnih vrst;
 7. številne nagrade in priložnosti za izboljšanje;
 8. osupljivo grafiko.

[#Z]

[#Z]

[#Z]

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.