Zombie Hunter Kralj na Android (Neomejeno Denarja)

Zombiji so absolutno povsod in ga ni mogoče premakniti brez pravega orožja. Se pojavijo od nikoder in napad nasilno, ti pač ne more biti poražen v blizu boj, tako da boste morali, da imajo močan pištolo in veliko streliva, in vse to stane veliko denarja, tudi v apokalipso. Na srečo, je brezplačna Zombie Hunter Kralj kramp na mobilnih napravah, ki bo dal veliko denarja, kot tudi z diamanti. Vse to bodo razpravljali v tem članku.

Kot ste že vedel, zombi virus uniči svetu smo seznanjeni z in večina človeštva je postala pošasti. Zdaj, pred vsak normalen človek obstaja le ena naloga, za preživetje. Vsak preživeli brani kot najboljše je lahko, in poskuša ubiti čim več mrtvih, kot je mogoče uničiti to zlo iz našega planeta in obnovitev civilizacije. Ste eden od preživelih, ki so dobili pogum in se odločil, da bo na dobri, ampak zelo nevarna stvar.

V tej igri ste čakali nevarnih opravil, bitke z zelo različnimi pošasti, kot tudi z drugih preživelih. Naredite naloge, zaslužite denar in dragih kamnov, nakup in izboljšanje vaše orožje. V igri Zombie Hunter Kralj obstaja veliko vrst orožja: konvencionalna pištole, jurišne puške, puške, granate, in mnogi drugi. Orožje lahko tudi črpalna, dvig njene uničujoče sile, obseg trgovine in še veliko več. Zakaj ga izboljšali? Z vsako stopnjo se bo upiral, za močnejši zombija, tako z rednimi orožja, ki si ne more sama obvladovati.

Odkrijte druge sposobnosti, ki vam bo pomagal v boju, to je o karticah sposobnosti, vendar boste izvedeli več o njih iz igre. Igra je zelo preprost nadzor, zavzame malo prostora na napravi, in je tudi visoko optimizirane, tako da lahko varno prenese. Minilo vseh ravneh in želite igrati nekaj novega, ampak bolj zapleteno? Nato prenesete Kocka Preživetje, preživetje igra, v kateri ni misij, samo vi in krutega sveta.

Ne želite, da bi dobili veliko denarja in dragih kamnov? Ali si želite pridobiti najmočnejše orožje in odkrili posebne sposobnosti? Potem ste prišli tja, kjer jih potrebujete, saj na naši spletni strani boste lahko vedno dobili bonus kode, kot tudi Zombie Hunter Kralj načini, ki bo zagotovil vsak igralec s potrebnimi sredstvi. Če želite, da bi dobili kovancev in diamanti, potem samo vpišite bonus kode, ali želite prenesti in namestiti mod. Obe metodi sta popolnoma brezplačno, zato izberite tistega, ki vam najbolj želite.

  • koda za kovance – 28XAJ273G – vnesti to kodo, in dobili veliko kovancev;
  • koda za diamanti – V78H53FF9 – vnesite jo, če potrebujete dragih kamnov.

To je zaenkrat vse oznake, ki so prosto na voljo, če so nove, potem boste jih našli na tej strani. Ti bo lažje za vas, da preživi, in bo tudi vam omogočajo, da bi dobili še več užitka od igranja. Prenos igre, povabite prijatelje in se boriti, uniči vse pošasti, samo zato, ker lahko to storite.

[#Z]

[#Z]

[#Z]

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.