Zombie Survival 2018 Kramp za Zlato in Ruby

Imate priložnost, da sodelujejo v vojni proti zombija, da bo težko in dolgo, in samo res močni igralci bodo lahko za zmago. Ali želite zmagati? Potem morate Zombie Survival 2018 kramp, ki bo pomagal pridobiti najboljši vojaki, kot tudi orožje. Množice zombiji so že prihaja, in preverite, če lahko premagati off.

Ko prenesete igro, boste dobili dober ukrep za oprostitev stres, kot tudi odlično morilec časa. Vendar boste morali uporabiti svoje možgane, da bi možgani za vseh hoja mrtev. Boste soočajo z različnimi nalogami, in večina od njih so zelo težko. Na srečo, imate na razpolago, bo velik arzenal orožja. In zdaj bom na kratko seznam, kaj ta igra ponuja.

Glavne značilnosti igre Zombie Survival 2018:

  1. vsak igralec, ki vstopi, je podana podrobna navodila, ki pravi, kaj in kako storiti;
  2. igra ima veliko izbiro orožja, opreme, kot tudi posebne sposobnosti, ki vam bo pomagal uničiti zombija;
  3. zahvaljujoč strokovnosti ustvarjalci, boste dobili igro z zelo zanimivih misij;
  4. to je dobro optimizirana, tako da vaša naprava ne ravno pregreje;
  5. igra bo pritožba na igralce vseh starostnih kategorijah;
  6. to je popolnoma brezplačno, vendar je igra še bolje kot v plačani igre.

Upravljanje je zelo preprosto, tako igra je primerna za igralce vseh starosti, kot za grafiko, je tudi zelo dobra. Seznam funkcij, ki mora prepričati, če želite prenesti to igro, upam, da se mu je posrečilo, in če ste že prenesli, nato drugi del članka, ne bo nič manj zanimivo za vas.

Ne bomo vam ponujajo prenos Zombie Survival 2018 mod, da bi dobili veliko igra vire, čeprav se lahko to storite. Pri nas boste prejeli tudi drugo orodje, ki je tudi majhen otrok lahko uporabljajo, vendar o tem v nekaj sekundah.

Zdaj boste našli koristne informacije, ampak pred tem sem želel, da svetuje izjemno igre Rider Hitenja. Zakaj extreme? Zato, ker v njej boste voziti motorno kolo, med vlaki in vlaki, in vse vaše napake so lahko vredno živeti.

Ali ste igrali igro? Če je tako, potem morate vedeti, da ima dva glavna virov, kot tudi omejevalnik v obliki energije, ki je potrebna za prehod misij. Kako odstraniti omejevalnika in dobili veliko zlata in rubini? Zelo preprosto, najboljši način za to je, da uporabite Zombie Survival 2018 goljufa, ki jih boste našli v nadaljevanju. Uporabljate jih lahko ne samo igrati, kolikor hočeš, ampak tudi dobili boljše orožje, kot tudi za druge uporabne stvari.

  • koda za zlato – 4R5YIX890 – ta koda bo dalo ogromno količino zlata;
  • koda za diamanti – 943BKJC66 – če potrebujete brezplačno rubini, potem samo vnesti to kodo;
  • koda za energetsko 812TMNE12 – vnesite jo in igrati toliko, kot vam je všeč.

Po prenosu igro in uporabo oznak, boste lahko, da bi dobili skozi to hitro, dobili veliko pozitivnih čustev, in tudi shranjevanje veliko časa za druge vredni igre. Torej, kaj še čakaš? To storite zdaj.

[#Z]

[#Z]

[#Z]

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.