ZombiED na Android in IOS (Kovanci)

ZombiED je prva igra zinWorks Studios, ampak to je res kul. V tem članku smo vam bo povedal o tej igri, njegove pomanjkljivosti in prednosti, in tudi to, da je orodje, ki bo dobil veliko kovancev in odprite vseh ravneh. Morda začeli bomo z opisom igre, ker ne ve, kakšno igro, to je, in, ali, da jo naložite.

Če vam je všeč, stolp obrambo igre, potem je ta igra prav za vas, boste lahko varno prenese. Prinesel veliko novega, da ta igra žanr, ki ga lahko imenujemo edinstven, in zdaj izvedeli boste, zakaj. Ker razvijalci so ustvarili zgodbo, ki bi interesu vsakogar. Pogovorimo se o tem bolj podrobno.

V tej igri boste postali zagovornik šole, za katerega se je izkazalo, da so v sredini nesreče. Učenci in učitelji šole spremenili v zombija, in zdaj samo lahko jih ustaviti, sicer bo okužba širi naprej. Uporabite vse, ki jih lahko uporabite za uničenje teh pošasti.

[#Z]

Uporabite vse nevarne elemente boste lahko našli na šoli, svinčnik lupine, laser pero, kavo pot, in še veliko več. Na voljo bo veliko nenavadnih orožja, to je značilnost igre ZombiED. Na poti bo na različnih zombija, nekaj bo zelo težko ubiti, vendar pa vam bo pomagal.

Igra vsebuje veliko število ravni, ki se nahajajo v različnih šolskih lokacijah, parkirni prostor, jedilnica, študij in še veliko več. Prav tako lahko izberete težavnostno stopnjo vsaki ravni, priporočam, začenši z najlažji, in nato poskusite, da se premaknete na bolj kompleksne narave. Igra tudi bewitches svoj grafika, to je zelo kul, svetlo in dobro sestavljen.

[#Z]

Obstaja zelo težko ravni, kot obstaja veliko walking dead, in je zelo malo denarja za nakup pištole. Ker to, to je res težko, da mimo nekaterih ravneh. Vendar smo se odločili pomagati igralci in ustvarili ZombiED kramp. Kaj je to? To ni mod, kjer so vse stopnje so že mimo, ti so brezplačne igre na srečo kode, ena, ki vam bo dala veliko kovancev, in drugi bodo odprte vse ravni. Kaj kode za uporabo, in kateri ne, to je do vas.

  • S6TK058Z9 – Vnesti to kodo, in dobili veliko denarja (zlato, kovanci);
  • VVH549B95 – ta koda bo odprta vseh ravneh.

Sedaj lahko enostavno braniti šolo in uničiti vse zombija. Zagotavljam vam, da po uporabi teh kod, se obresti v igri ne bo točno izgubil, še posebej, ker razvijalci redno posodabljanje in dodajanje novih funkcij in težavnostnih stopenj. Če še niste igrali še, potem pa prenesite zdaj in poskusite za boj z brezobzirno pošasti.

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.