ZombsRoyale.io na Android (Kode) | MobileTheHack

Priljubljene računalniške igre je bil uspešno prenesen Android, in sedaj lahko igrajo svoje najljubše igre kjerkoli in kadarkoli. ZombsRoyale.io je zelo zabavno preživetje igri, glavna razlika je, da je preprostost in prisotnost zanimive načine. Boste igrajo proti resnični igralci, kot tudi proti pošasti, sam ali kot ekipa, tako kot pri igrati to je do vas.

To je 2D igra, ki uporablja preproste grafike, zaradi česar je zelo dobro naložen in zavzame veliko prostora v vaši mobilni napravi. Po prenosu igre, lahko izberete eno od več načinov. Kaj režimi so tam? Glavni med njimi so:

  • solo – na ta način boste sami za boj proti 99 drugi igralci;
  • duo – seznanjanje s prijateljem ali s samodejno izbranega partnerja;
  • ekipa igra – ustvarite moštvo 4 igralcev in začetek vojne;
  • 50 50 – svetovno vojno med dve ekipi;
  • zombiji – način, v katerem boste morali boriti proti drugi igralci, kot tudi živih dead, ki pohajkovanje zemljevidu.

[#Z]

Zadnji dve načine omejitve, ki delajo občasno, ponavadi le ob koncu tedna. Prav tako je vredno omeniti, da se v zombie mode, mrtvih, imajo sposobnost, da se množijo in ponoči so postali močnejši.

ZombsRoyale.io je preprosto grafiko, vendar je igra tako zanimiva, da je ne priznati najbolj vrh igre. Konec koncev, večina iger v tem žanru, ne ponujajo, najrazličnejše načine. Poleg tega, ta igra je tudi način, v katerem lahko gradijo zaščito pred bloki, vas in vaše soigralci lahko ustvarili pravo trdnjavo.

Druga značilnost te igre je, da obstaja več kot 1000 znakov, seveda, ki jih je treba še vedno odprta, zdaj pa boste izvedeli, kako, da bi dobili denar za to. Se še naprej razvija, z vsako posodobitev so nove priložnosti, kot so oblikovanje klanov, letne čase in drugi. Igrajo vsak dan in prejeli posebne nagrade, če ste aktivni igralec, potem boste imeli priložnost, da bi dobili veliko več priložnosti.

[#Z]

In zdaj tisti del članka, ki bo zanimiva za vse igralce, brez izjeme. Po vsem, ste vedeli, da je v igri trgovina obstaja veliko zanimivih stvari, ki jih lahko kupite za svojo valuto, kovancev in dragih kamnov. Ta sredstva lahko zaslužili v igri, vendar če želite, da se jih v velikem številu, potem morate samo ZombsRoyale.io kramp. Kaj je to in kako deluje?

Nič ni zapleteno, celo šest let starega otroka, lahko uporabite to orodje. Za mnoge od vas znano je, ker večina ljudi uporablja igre, kode, ki je vsaj enkrat v svojem življenju. In zdaj boste dobili brezplačno kod za to igro.

  1. 3V574AJ2X – ta koda bo vam 120,000 kovancev;
  2. X6BS9F845 – Vnesite jo in dobili 1200 diamantov;
  3. 08E1Z8G0B – ta koda bo podana z helikopter;
  4. Y0ARR0355 – Kladivo a nuba.

Ti, ki so najbolj priljubljene oznake med igralci, in če ste že igrali to igro, boste razumeli, zakaj, in če ne, potem pa prenesite ga zdaj. To je že igral več kot 10 milijonov igralcev, kar pomeni, da vam ne bo treba čakati dolgo, dokler se pravo število ljudi, ki bodo srečujejo v bitki. Pridružite prijatelji, igra v eno ekipo in zmagali. Želimo vam vso srečo.

[#Z]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.